Loading...

Om Byggnadsfirma Häggström & Co AB

Vi är ett väletablerat och komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande byggarbeten vid byggnation, entreprenad, ombyggnader, renoveringar och tillbyggnader. Byggnadsfirma Häggström & Co AB utför bygguppdrag till fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar i Stor-Stockholm. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Byggföretag i Stockholm sedan 1972

Företaget startades år 1972 och drivs idag av Thomas Häggström tillsammans med 5 stmedarbetare som alla har lång erfarenhet i byggbranschen. Vi har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Bolaget är medlem i branschorganisationerna Sveriges Byggindustrier och Stockholms Byggmästareförening.

Albanova. Löpande renoveringsåtgärder till byggnadsanläggningen i Albano

Ombyggnad av Bilbioteket i Alba Nova

Byggtjänster vi utför är t.ex.

  • Total- och Generalentreprenader
  • Ombyggnader och Renoveringar, ROT-Jobb
  • Tillbyggnader
  • Anpassningar: Lokaler, Kontor, Lägenheter m.m
  • Köksrenoveringar
  • Badrumsrenoveringar & Kakelsättning
  • Golvläggning & Klinkers
  • Snickeriarbeten

Stort kontaktnätverk

Byggnadsfirma Häggström & Co AB har med åren samlat på sig goda kontakter av erfarna och seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper. Goda referenser finns.

Totalentreprenad

Vi åtar oss byggentreprenader där vi sköter samordning och projektledning av alla hantverksgrupper som målare, el, vvs m.m för kvalitetssäkring och underlätta kommunikation genom hela byggprocessen för dig som uppdragsgivare. Företaget är certifierade mot ISO 45001.

Ordning och reda

Vi använder oss av kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna för långsiktiga kundlösningar, och vi ger givetvis garantier på utförda arbeten. Byggnadsfirman Häggström & Co tar kompetensutveckling seriöst och utbildar oss löpande inom byggteknik, kvalitet och arbetsmiljö. Samtliga anställda har ID06 och företaget innehar erforderliga entreprenadförsäkringar samt god ekonomi med trippel-A enligt Bisnode.

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa er i nästa byggprojekt!